شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، الگوی کانون‌های فرهنگی مساجد را از جمله ظرفیت‌هایی ذکر کرد که می‌توانیم از آن برای رشد فضای تربیتی در جهان اسلام بهره بگیریم.

به گزارش مرکز خبر حوزه، دکتر محمد حسینی در همایش مسجد کانون بیداری اسلامی، با ذکر این مطلب که انقلاب اسلامی ایران، تحولات عمیقی را در منطقه و جهان بوجود آورده است، اظهارداشت: هم اکنون بسیاری از کشورها که حال و هوای انقلابی دارند گرایش عمیقی به نظام اسلامی ایران پیدا کرده اند و می‌خواهند از تجربیات ما در عرصه‌های مختلف بهره مند شوند.

وی کانون‌های فرهنگی مساجد را یکی از دست آوردهای مهم فرهنگی نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: کانون‌های فرهنگی به دنبال افزایش بهره وری فرهنگی مساجد هستند؛ مساجد، جایگاه تربیت و رشد افراد است و نباید صرفا به قرائت نماز در آن‌ها بسنده کنیم؛ می‌توانیم تجربه موفق کانون‌های فرهنگی مساجد را به دنیای اسلام عرضه کنیم و موجبات پویایی جوامع اسلامی را نیز فراهم آوریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد، میدان وسیعی از تولیدات فرهنگی فاخر را در کشور ایجاد می‌کند؛ استفاده از منابع عظیم روایی و تاریخی تشیع بستر بسیار مناسبی برای نمایشنامه نویسی و اجرای نمایش‌ها و خلق داستان‌های فاخر است.

وی گفت: خوشبختانه اقدامات انقلابی جهادگران انقلابی ایران، بعد از سی سال در حال ثمردهی است و کشورهای متعدد جهان به این باور رسیده اند که حرکت نظام اسلامی ایران در جهت سعادت جامعه اسلامی و رهایی از چنگال طاغوت و ظلم و تبعیض است.

دکتر حسینی خاطرنشان کرد: هم اکنون برای امسال 2500 اثر مرتبط با اسلام و ایران در جشنواره بین‌المللی انتخاب کتاب سال، در دست بررسی است که از آن جمله می‌توان به ترجمه قرآن به زبان چینی و بدایه ا لحکمه به زبان ژاپنی و صدها کتاب دیگر اشاره کرد که بیانگر حضور محصولات فرهنگی اسلام و تشیع در عرصه‌های جهانی است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این که نظام اسلامی به درجه ای رسیده است که در بخش‌های مختلف می‌تواند بهترین الگوها را به دنیا معرفی کند، اظهارداشت: مقام معظم رهبری نام بهار عربی را برای انقلاب‌های منطقه بسیار ناقص خواندند و از آن به عنوان بیداری اسلامی یاد کردند؛ زیرا وقتی پای اسلام به میان می‌آید هر بهانه صحیحی که به دنبال این انقلاب‌ها وجود داشته باشد را در خود جای می‌دهد؛ مبارزه با بی عدالتی، ظلم، فقر، فحشا، همدستی با غارتگران و غاصبان و جنایتکاران و هر بهانه ای که جوانان مسلمان را علیه نظام‌هایشان شوراند، بخش کوچکی از معارفی هستند که از اسلام آموخته اند.

وی گفت: خوشبختانه امروز در کشورهای منطقه از جو اختناق و فشاری که علیه نفوذ عقاید تشیع در کشورهای اسلامی بود، به خصوص در کشورهای انقلابی خبری نیست و می‌توان از این شرایط برای نشر معارف اهل بیت(ع) استفاده کرد؛ به خصوص در عرصه فضای مجازی می‌توانیم از ظرفیت‌های خاص آن برای نشر معارف دینی و انتقال تجربیات نظام اسلامی به جوانان انقلابی استفاده کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha